phone +30 22710 31221
Αλλαγή γλώσσας σε Ελληνικά Change language to English

Hakkımızda

Karatzas kuşaktan kuşağa aktarılan bir aile işletmesi olarak 1940 yılından beri Karfas’ta faaliyet göstermektedir Huzurlu plajda masmavi denizin manzarasıyla kaygısız bir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Karfas bölgesi'nde istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz (kiralık motorlu araçlar ve bisiklet, mavi bayraklı plaj, mini marketler, kafeler, restoranlar ve yerel ürünler satan mağazalar).

Adanın en ünlü restoranlarından biri olan, geleneksel Yunan mutfağı, taze balık ve en iyi malzemelerle yapılan mezeler servis eden restoranımız  tüm yıl boyunca açıktır. Güler yüzlü hizmet, ev yapımı mezeler, büyükanne  tarifleriyle pişirilen ev yemekleri ve düşük fiyatların hepsi inanılmaz deniz manzarası eşliğinde Karatzas restoranda bulunmaktadır.

Deniz kenarındaki odalarımızın çoğu manzaralı balkona sahipdir. Her odada klima, televizyon, ücretsiz Wi-Fi erişimi, buzdolabı ve bazı odalarda mutfağımız bulunmaktadır. Odalarımızın hepsi yenilenmiş ve  4 kişilik kapasiteye sahiptir. Son olarak otelimiz ve personelimiz temizlik ve mükemmel hizmete son derecede dikkat etmektedir .