phone +30 22710 31221
Change language to Turkish Change language to English

Ποιοί είμαστε

Η επιχείρηση ΚΑΡΑΤΖΑΣ ξεκίνησε να λειτουργεί στην περιοχή του Καρφά το 1940. Το εστιατόριο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που περνάει από γενιά σε γενιά

Με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και κυριολεκτικά πάνω στο κύμα μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστα τις διακοπές σας. Η περιοχή διαθέτει ότι μπορεί να χρειαστεί κανείς (ενοικιάσεις αυτοκινήτων- μοτό- ποδηλάτων, μίνι- μάρκετ, καφετέριες, εστιατόρια, τοπικα προιόντα καθώς και οργανωμένη παραλία με γαλάζια σημαία.

Το εστιατόριό μας από τα πιο γνωστά του νησιού. Λειτουργεί σχεδόν όλο το χρόνο με ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, φρέσκα ψάρια και μεζέδες που φτιάχνουμε εμείς με τα καλύτερα υλικά.

Φιλική εξυπηρέτηση σπιτικοί μεζέδες, μαγειρευτά φαγητά με τις συνταγές της γιαγιάς σε χαμηλές τιμές και απίστευτη θέα στη θάλασσα είναι αυτά που θα βρείτε στο εστιατόριο ΚΑΡΑΤΖΑΣ.

Τα δωμάτιά μας είναι και αυτά μπροστά στη θάλασσα και τα περισσότερα διαθέτουν μπαλκόνι με θέα. Διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, WIFI, ψυγείο και κάποια από τα δωμάτια έχουν και κουζινάκι. Μπορούν να φιλοξενήσουν εώς 4 άτομα το καθένα. Είναι όλα ανακαινισμένα. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη καθαριότητα και στην άψογη εξυπηρέτηση από εμάς και το προσωπικό μας.